GER

Chapel Suzhou

Neri&Hu Architecture

The beautifully framed film by Pedro Pegenaute portrays the chapel in Suzhou, China by architects Neri&Hu. The chapel is a feature building within the larger village zone. As such, it occupies a prime location visible from the main road and along the waterfront. Its architectural language is derived from similar elements found elsewhere in the project, such as the undulating brick walls and floating white volume—but they are here taken to another level of articulation.
Inside the building, visitors continue on their guided journey through the pre-function area and then into the main chapel space, which features a light-filled 12m high space.
There is a seamless integration with the surrounding nature as picture windows frame various man-made and natural landscapes.



Credits:
Filmmaker, Photographs: Pedro Pegenaute
Architecture: Neri&Hu

3:59 min | 05/2017 | 192 views

Login

Lost your password?